Versoepelingen Coronamaatregelen

Dankbaar zijn we voor de versoepelingen die zijn ingegaan. Onze kerkenraad volgt de richtlijnen van de PKN.

Dit betekent:

1. Op anderhalve meter kunnen we 60 mensen verwelkomen in de kerkdiensten (gezinnen mogen natuurlijk bij elkaar). Dit is exclusief mensen met een functie.
  2. U hoeft zich niet meer van te voren op te geven! Wel noteren wij bij aankomst uw naam (i.v.m. mogelijk bron- en contactonderzoek).
  3. We mogen alle liederen meezingen.
  4. Een mondkapje hoeft slechts gedragen te worden waar de anderhalve meter niet gehouden kan worden.
  5. Wel graag handen ontsmetten en bij corona gerelateerde klachten thuisblijven. U bent van harte welkom in de diensten.

Fijn dat we elkaar onder Gods Woord weer kunnen ontmoeten en Hem nu weer de lof kunnen toezingen. Vanzelfsprekend kunt u de diensten ook blijven volgen via internet.