Esther en Jedi Johnson in Redding (USA) deel 2

Ingediend door Pim op za 04/01/2020 - 22:36

Wij zijn zo dankbaar voor iedereen die ons ondersteund heeft in onze missie door gebed en financiën! We hadden dit jaar niet zonder jou kunnen doen.

Het neerleggen van onze levens voor Jezus is een van de belangrijkste beslissingen die we gemaakt hebben. En wij zijn zo dankbaar dat God Zijn Zoon voor ons gezonden heeft! In dit seizoen zijn we met name dankbaar voor het simpele evangelie! Waar zouden we zijn zonder Hem?

Dit jaar is uitdagend geweest maar zeker ook belonend! We zijn geconfronteerd met verlies en verdriet maar middenin dit alles hebben we de vreugde van de Heer ervaren. We hebben God geweldige dingen zien doen dit jaar. We hebben mensen hun vrijheid  en Gods aanwezigheid zien ervaren, mensen zien genezen, bevrijd en gered.

In deze laatste maanden zijn we gemerkt bij God als nooit tevoren. We hebben gezien wat groot geloof eruit ziet, we hebben geproeft van de aanwezigheid van God, we hebben ervaren hoe het is om te leven met mensen die vol vuur voor God zijn en we hebben ervaren wat het betekend dat de Heilige Geest in ons leeft.

Bedankt voor alle giften en gebeden, want door jou waren deze dingen mogelijk, Jij hebt een rol gespeeld in elke hart dat geheeld en bevrijd is, inclusief die van ons. BEDANKT!

We willen je uitnodigen om samen met ons te blijven werken terwijl wij erop uit gaan om het evangelie te delen met deze wereld terwijl we dromen en plannen maken voor 2020!

 

Alle liefs,
Jedidiah en Esther Johnson

Partner met ons vandaag!
 

Wij hebben ons JA-woord gegeven om voltijd in de bediening te staan, om te zien dat Jezus de beloning voor Zijn offer ontvangt en om mensen gered, genezen, bevrijd en gevuld met de Heilige Geest te zien worden. We zijn toegewijd om met God te leven en daarmee mensen, families, gemeenschappen en naties om ons heen te beïnvloeden en aan te moedigen om Gods aanwezigheid te ervaren, daarop te reageren en opwekking te brengen!

Geef een gift vandaag

Nederland
 

Naam - J Johnson E van der Heiden
IBAN - NL68INGB0705227693

 

Amerika


BIC/SWIFT CODE - INGBNL2A
Tri Counties Bank
Swift Code: TRICUS66
Routing Number: 121135045
Account Number: 321230659
Owner Name: Jedidiah Johnson

$Cashapp - $jedidiahjohnsons
Venmo - jedidiahjohnsons